diumenge, 21 de juliol del 2013

Temps de vacances

A poc a poc hem arribat al període típic de vacances en què, tant si les fas com no, la sensació que tens és que el món del teu voltant fa vacances. La pregunta que ens fèiem tots era si, amb la crisi que estem patim, ens decidiríem a sortir de vacances. El que és segur és que moltes famílies no en podran fer, encara que la majoria d'elles, poques n'han fet fins ara. Uns quants podran dir que per primera vegada es queden a casa.
D'altres som uns privilegiats, perquè sense moure'ns de casa podem tenir la sensació d'estar gaudint de vacances, encara que només sigui anar a tirar-te al mar, a les 8h del vespre, sense necessitat de fer caravana a la carretera ni arribar a qui sap quines hores a casa. Això si t'agrada el mar i, sinó, seure sota una pèrgola a l'eixida de casa.
Els polítics faran vacances? Amb tants imputats potser els resultarà difícil sortir de vacances. O potser no, perquè qui és capaç d'estafar els electors, pot viure molt tranquil sense res que l'amoïni. Enganyar no els representa cap angoixa.
Jo us confesso que sí que faré vacances. De fet aquest
cap de setmana les he començat, avançant-me a la majoria de mataronins, que celebren la seva festa major de Les Santes. L'endemà la població es paralitza.
Si sóc capaç de desconnectar, m'agradarà veure com continuen els serials de la corrupció a partir de setembre. No crec que abans passi res de rellevant, però en tot cas ens ho agafarem amb calma.