divendres, 5 de juliol del 2013

Leticia Sabater és a Rajoy com Norma Duval és a Aznar

De notícies n'hi ha de tota mena, i a l'hora de recollir-ne, també està bé que les tinguem totes en compte, si més no per poder dir que "qui no té feina el gat pentina", o bé "quina manera de perdre el temps i malgastar paper".
Avui m'he fixat en la notícia que sortia a l'ARA, on es deia que la Leticia Sabater es fa passar per l'artista del PP, i busca que els alcaldes d'aquest partit la contractin. Vol ser, o si més no la premsa li fa voler ser, la Norma Duval del president Aznar.
Tot i reconèixer que no li conec la seva vida, la Leticia em sembla una persona poc interessant i no gaire espavilada, a part que tampoc és gaire agraciada, amb el seu estrabisme. Sembla ser que se li ha descobert que es dedicava a enviar cartes als alcaldes del PP, dient-los que era dels seus i que ho podien comprovar telefonant a Génova. Ara no sé ben bé què fa, si canta o té algun espectacle.
Si repasséssim la història veuríem que els partits polítics incorporen músics afins per animar les festes i els mítings electorals. També són molts els artistes que es deixen estimar, a canvi de contractes, sobretot si el partit que els fitxa té possibilitats de governar.
No sé què hi ha de veritat en tot això, i tampoc té cap importància, però Rajoy i Sabater tenen un no sé què, que els uneix. Alguna semblança que no sé què pot ser. Es tracta de posar-los de costat i mirar les diferències.