dissabte, 13 de juliol del 2013

El PSC de Pere Navarro està cavant la seva tomba

Diuen  que no ha estat un fracàs, sinó un pacte que... Sempre he pensat que voler acontentar tothom, acabes sense acontentar ningú, i això és el que li està passant al PSC oficial, el que segueix el discurs de Pere Navarro. Volen acontentar l'electorat catalanista i també el PSOE i això és impossible. No sé com no ho veuen. Si finalment, Pere Navarro ho aconsegueix, m'hauré de treure el barret.
Ahir parlava de la declaració de la federació d'escoles universitàries jesuïtes, que es dirigia a tots els partits i a la societat, però sobretot a qui té la paella pel mànec, és a dir, el Partit Popular espanyol. La corrupció i incompetència del PP fa que no escoltin ningú i continuïn pensant que ho poden fer tot gràcies a la majoria absoluta assolida. Aquest és el concepte que tenen de la democràcia, i per això anem tan bé.
A Catalunya no poden anar pitjor les coses, o això és el que voldríem creure, perquè hi ha prou motius per pensar que encara empitjorarà. Ahir llegia més retallades, ara per a les persones amb deficiència intel·lectual. A tot això li podem afegir les conseqüències de la reforma de l'administració, si aquesta s'aprova tal com la vol el Partit Popular. Allunyar l'administració que decideix, de la població, només comportarà un agreujament dels problemes.
Com podeu veure les expectatives no són gens optimistes, però això no vol dir que haguem de llençar la tovallola. Suposo que és el que pensa Pere Navarro. No sé què hi diran els sectors crítics del PSC, que no estan gaire contents amb el que la direcció està fent. Esclar que els senyors Corbacho, Balmón o Lucena diuen que es tracta d'una minoria.