divendres, 3 d’agost del 2012

PxC és l'únic obstacle del PP

Dia a dia som més conscients que a Espanya i també Catalunya, no ens cal un partit d'extrema dreta. El Partit Popular cobreix perfectament aquest espai. Només cal que els donis la majoria absoluta i se'ls veu el llautó d'una hora lluny. El més estrany de tot plegat és que hi hagi gent que no se n'hagi adonat fins ara. Encara tinc molt present alguns comentaris que posaven el PSOE al mateix sac del PP. Suposo que ara ja no ho farien.
Recordeu quan es parlava de l'anterior alcalde de Madrid, ara ministre de Justícia? Era el 'progre' del PP, oi? És el que provocarà la marxa enrere d'un dels drets aconseguits fa uns anys amb el PSOE. Monsenyor Rouco Varela estarà orgullós d'aquest ministre. També el net del militar colpista Queipo de Llano, que sembla ser que l'ha fet marquès.
Quin problema té el PP? Que ha hagut de treballar a fons el tema de la xenofòbia. No és que els costi sentir-se uns veritables xenòfobs. Això ho tenen superat. El problema és que han de demostrar a l'electorat, que ho són més que PxC. Aquests els hi estan traient vots. No només a ells, eh! el PSOE també té problemes en aquest aspecte. El seu avantatge és que no són fatxendes com els altres.
El PP sap que li queden tres anys per convèncer la ciutadania que els problemes de la seva ciutat o poble són els immigrants, i que el partit conservador i més de dretes que els pot resoldre aquest gran problema és el PP. Ha d'aconseguir que deixin de creure amb PxC, però encara no han trobat la manera de fer-los la traveta. Qui els pot ajudar és el govern de Madrid i alcaldes del tipus Albiol, que gairebé ha superat el rècord xenofobista de PxC.