dijous, 2 d’agost del 2012

Espanya va per terra

Dir que Espanya està caient no és cap exageració. Avui ho hem pogut comprovar. La immensa bandera que onejava a Madrid, com a símbol de l'Estat espanyol, la mare pàtria, ha anat per terra. Sortosament no ha ferit ningú, tret de l'orgull de molts nacionalistes espanyols. Però això no ha estat tot. La màxima figura d'Espanya, el rei, també ha anat de morros a terra. També, per sort, no hem de lamentar lesionats, tret del propi rei, però de manera lleu.
Com podeu veure, el clima no és el més òptim per a Espanya, i encara hi hem d'afegir les notícies que ens arriben des d'Europa, on sembla que fem marxa enrere respecte a les paraules del Banc Central Europeu de fa pocs dies, i així s'ha reflectit en l'enfonsada de l'Ibex 35, i la pujada de la prima de risc.
Rajoy no ha canviat, i continua sense explicar res, i encara té la barra de dir que no estarà canviant d'opinió constantment. Com si no ho hagués estat fent des de que va prendre possessió de la presidència del govern.
Senyors, Espanya va per terra i no trobem qui la pugui aixecar. I a sobre el govern català planta el ministre Montoro, quan més ens necessiten. Serem capaços de negar-los el pa? Serem tan cruels de deixar-los que s'arrosseguin, sense fer cap gest?
Les paraules del conseller Mas-Colell aquesta tarda semblaria que van en la línia de donar peixet i permetre que Espanya respiri una mica. Alguns temem que no ens oblidem dels passos fets fins ara i tornem a les de sempre, és a dir, continuar pagant les autopistes gratuïtes dels espanyols, i aguantant l'espoli fiscal que tenim tan assumit. Sr. Mas, no ens defraudi!