dijous, 9 d’agost del 2012

Proposo el llançament a terres hispanes de rucs amb missatges independentistes

Potser li haurem de donar la raó al diputat del PP quan diu que algú se li ha escalfat massa el cap. Encara que jo no em referiria al senyor Rull, de CDC, que parla de pacte fiscal o independència, sinó dels senyors d'Izquierda Unida, amb l'assalt i robatori al Mercadona, pels protagonistes, però també, i amb més raó, pels diputats que ho han trobat bé.
No sóc gaire amic del ministre espanyol d'Interior, sobretot des de que exerceix de ministre. Sempre he pensat que és ministre gràcies a la seva fidelitat i no pas a la seva capacitat. De totes maneres, els insults que rep de l'alcalde de Marinaleda no estan gens justificats, i més aviat delaten el nivell de qui els realitza.
Més m'han sorprès els comentaris del senyor Gaspar Llamazares a qui creia de més nivell, a no ser que es tracti del que ens comentava el portaveu del PP al Congrés, el senyor Rafael Hernando, "un cop de calor".
Ens trobem mig aclaparats esperant aquesta onada de calor que els homes del temps ens vénen anunciant des de fa dies, però una mica espantats quan llegim que el president del Banc Central Europeu afirma que els salaris espanyols són massa alts. Què més ens retallaran? Si fins i tot es troba en perill l'aportació dels 400 euros als aturats sense subsidi! Si la Seguretat Social és un luxe que no poden aconseguir els immigrants il·legals! Si no tenim clar que poguem rebre la paga de jubilació als 67 anys, al marge dels anys cotitzats!
Sort en tenim que el jugador del Madrid, Sergio Ramos, ens alegra el dia amb les seves relliscades, avui confonent Las Vegas amb New York, o bé els suecs que han llançat centenars d'óssos de peluix amb paracaigudes en territori de Bielorússia, amb missatges a favor de la democràcia i els drets humans. Ara els diplomàtics suecs han estat expulsats del país. Agafem-nos on puguem mentre ens sostingui.