dilluns, 27 d’agost del 2012

Potser menys principis ideològics i més treball, oi?

Avui és d'aquells dies que arribes tard del vespre a casa i encara no has llegit la premsa ni has vist ni escoltat les notícies, i et poses a escriure el post. Abans, però, una ullada a Internet per saber com està el món, el nostre món.
He comprovat que es continua parlant de la marxa de l'Onze de setembre i que la senyora Camacho ens ha amenaçat en no participar en els actes institucionals de la Diada. Quina por! ¿seria la primera vegada que passa, o bé ja se'n van desentendre en una altra ocasió? De fet si no hi participen ens estalviarem unes quantes xiulades.
És broma. Jo sempre defensaré que tots els partits participin en actes institucionals, amb els matisos que vulguin. El que passa és que arriba un moment que n'estàs fart. Sobretot de ser sempre tu qui cedeix, i t'agradaria que en alguna ocasió fossin els altres. Però això no passa mai.
Què vol la senyora Sánchez-Camacho? Ella vol que deixem de somiar amb la independència i continuem donant suport a l'Espanya del PP o del PSOE. Defensen una Espanya uniforme i, com molt bé els va dir el conseller Colell, això no pot ser, perquè estem pagant els plats trencats des del primer dia.
També he llegit les respostes a Junqueras sobre el front comú. ICV no es pot presentar en cap front on hi sigui CIU. Per què? Me'n ric dels seus principis quan llegeixo la història recent. Ja està bé de demagògia barata.
Fem l'esforç de col·locar una bona quantitat de regidors i regidores, diputats i diputades d'ICV i analitzeu-los. Què els uneix? Pensen tots de la mateixa manera? Tots són esquerranosos i verdosos? No.
El mateix exercici el podeu fer amb els altres partits polítics. Que no sembli ara que els únics discordants són els pobres d'ICV. Era l'exemple per posar en dubte la impossibilitat d'anar junts amb CIU. Caldria també escoltar que hi diuen els convergents i els d'Unió.
On vull anar a parar? doncs que ja està bé de tanta xerrameca i tanta ideologia. Que nosaltres ara necessitem gent vàlida i que treballi seriosament. Que no perdi el temps amb un sou segur més dietes. Que la gent té problemes per arribar a finals de mes, i que si ens venen que amb la independència això no passarà, doncs que la declarin, però que no ens vinguin amb més principis ideològics, quan la història ens ha demostrat què han estat fent mentre governaven. Ho recorden o els hi hem de recordar nosaltres? Parlem de l'ACA? d'ADIGSA? oi que no cal? doncs a pencar i no tant rotllo!