dimarts, 14 d’agost del 2012

Hi ha algú net en el PP valencià?

Estic convençut que sí. Si busquem bé segur que en trobarem més d'un. Amb càrrecs importants? Això ja no ho sé, però de persones netes n'hi ha d'haver, perquè el problema és que als diaris només surten els escàndols que, en el cas del PP, gairebé dóna per un cas nou per dia.
El més fotut de tot plegat és que tot aquest reguitzell de corruptes continuen al carrer, mentre personatges amb menys culpa o de menys incidència s'estan podrint a la presó. Les ONG tenen problemes de subsistència mentre el diputat Rafael Blasco, exconseller i actual portaveu parlamentari del PP, presumptament s'ha embutxacat una colla de diners que els corresponia. De moment, continua lliure com si res no hagués passat.
Considereu que és això el que s'espera d'un partit de govern que domina pràcticament tot l'espai geogràfic de l'Estat espanyol? Aquesta gent són els que ens han de salvar? No creieu que més aviat contribuiran a enfonsar-nos una mica més? Ja no es tracta només de semblar legals, sinó que han de ser-ho!
Ja sé que amb aquest tema es pot fer molta demagògia, però no és menys cert que estant tan malament com estem, veure aquests corruptes ens fa sortir de polleguera. Ens costa apreciar que la Justícia es miri de la mateixa manera uns i altres. Avui, sense anar més lluny, a la taula del meu darrere, a l'hora d'esmorzar, hi havia tres senyores parlant. Comentaven que sempre hi haurà pobres i rics. Els rics cada vegada ho són més, i els pobres també cada vegada en tenen menys. Bé elles feien servir "nosaltres els pobres". M'imagino que eren si fa o no fa com puc ser jo mateix i molts, que treballant no ens farem mai rics.
Tampoc és just penjar la llufa només al PP, i tots coneixem històries d'altres partits, també quan han governat, però ara és el PP qui pràcticament mana a totes les administracions de l'Estat, i són ells el nostre referent. Són ells qui ens representen, i a ells cal demanar responsabilitat i exigir-los honestedat. Precisament ara que ens retallen sous i ens apugen els impostos és quan més clar ha de quedar que compleixen estrictament la llei i no ens estafen ni es fan rics a costa nostra.
Per cert, aquelles senyores que esmorzaven darrere meu tenien força raó. Restringir serveis bàsics com estan fent els nostres governs és una manera clara de discriminar-nos. Els més perjudicats són els que tenen menys recursos. Als altres se'ls en fot. I així anem. La llàstima és que els sindicats estan tan desfasats. Encara viuen els temps de la revolució industrial. Algú ens haurà de salvar.