dimecres, 8 d’agost del 2012

Contra Rajoy, el primo Zumosol

Suposo que recordeu l'anunci de Zumosol, en què el noi amenaçava qui el molestaven que avisaria el seu cosí, un noi alt com un Sant Pau. Doncs ja cal que comenceu a buscar el vostre cosí perquè s'enfronti a Rajoy, ja que, com molt bé haureu vist, només s'atreveix amb els petits, els dèbils.
La política del PP és una política erràtica, una política desorganitzada, però amb un fil conductor clar: putejar els pobres i beneficiar els rics. Qui ho negui menteix descaradament, agradi més o menys, però aquesta és la pura realitat. Voleu proves?
Podria relacionar els greuges contra els febles, però ja us aviso que em repetiré. Aquests darrers dies no hem parlat de res més: taxa als immigrants il·legals per poder ser usuaris de la Seguretat Social. Els que han evadit impostos tenen una amnistia. On és la progressivitat dels impostos? Als funcionaris se'ls treu la paga extra de Nadal, i els banquers s'embutxaquen diners. Ah! no!, se'ls ha limitat a 300.000 euros anuals.
I esclar. Després surten les ànimes caritatives d'Izquierda Unida i ho solucionen assaltant centres comercials. Telefonaré en Manel Pou a veure si Càritas també practica aquest sistema de recollida d'aliments. Qualsevol espera el Banc d'Aliments!
Ara des de Catalunya els entretenim amb amenaces independentistes. Diuen que són acalorades. Fa massa sol. Potser sí, però llavors no sé com titllar les decisions del govern del PP. S'han begut l'enteniment?
El més trist de tot plegat, però, és que tot un govern només s'atreveixi amb els pobres i no doni la cara contra els que tenen més, molts dels quals també estan a les llistes dels defraudadors. O solucionen el frau, o ens hauran d'escanyar a tots, per poder-nos-en sortir.