dissabte, 10 de març del 2007

A Arenys hi haurà diàleg

No us en puc dir res, perquè no he mirat les notícies ni ho he buscat a Internet. No sé quin han estat el ressò de la manifestació de Madrid, però sigui quin sigui em preocupa. Ja us en parlava ahir.

Avui volia parlar-vos d’Arenys, del poble que ha viscut paralitzat durant quatre anys. Els responsables no ho accepten i diuen que mentim, i per demostrar-ho ens passen una llista d’actuacions fetes. Què s’han cregut? Només faltaria que no haguessin fet res! El problema és que han anat fent actuacions per evitar els mals que ells mateixos han provocat. Els arenyencs que pensen com jo, i estic convençut que en som una bona colla, volem que s’actuï abans del desastre, exigim una planificació correcta i exhaustiva, i eficiència en els resultats.
Estic convençut que els resultats del 27 de maig permetran que la gent amb empenta i voluntat de servei, conformin una majoria suficient per garantir resultats eficients a la gestió. Però si això no fos possible, cosa que no passarà, ens trobarien al seu costat per fer avançar la vila, i no actuaríem com ho fa el PP amb el govern de Madrid, o CIU amb el govern de la Generalitat.
Arenys necessita un canvi en la manera de governar, i això només ho pot fer gent nova, gent amb idees i coneixement, i a Arenys n’hi ha, i segur que molts d’aquests els veurem a les llistes. És important que els sapiguem identificar, i els donem el suport que necessiten. Quatre anys més com els d’aquest mandat, i la nostra vila serà irrecuperable.