dilluns, 12 de març del 2007

ACESA subvenciona els 50 anys de la Biblioteca d'Arenys

No és la primera vegada que ACESA subvenciona algun projecte cultural a la nostra vila. (Quaderns d’Estudis Arenyencs, dedicat a les puntes de coixí; Història i llegendes del Mont Calvari d’Arenys de Mar; Esplendor de Santa Maria d’Arenys de Mar). Cal felicitar l’Ajuntament, la Biblioteca, i evidentment a ACESA, per l’acord pres de subvencionar en 9.000 euros, els actes de commemoració dels cinquanta anys de la Biblioteca Popular P. Fidel Fita.
Curiosament ACESA ha posat molts impediments per resoldre el pas de vianants a l’alçada de Vallvidrera, per anar a peu entre els dos Arenys. Les darreres notícies que vaig poder llegir és que hi havia fumata blanca, i caldrà veure si finalment es confirma.
Arenys de Mar, a diferència d’altres municipis, normalment més grans, té poques possibilitats d’aportacions per part de l’empresa privada, i és per això que quan passa, val la pena celebrar-ho.
La commemoració dels cinquanta anys de la Biblioteca mereix la participació i implicació de tots els arenyencs, per la important tasca cultural que ha desenvolupat a la nostra vila. Un dels actes emotius serà el viatge a l’Alguer, el proper mes d’octubre. No sé quants som en aquests moments, però a casa ja ens hi hem apuntat.
Que ACESA ho acabi d’arrodonir i puguem veure ben aviat les màquines a Vallvidrera.