diumenge, 17 de febrer del 2013

Us imagineu Duran i Lleida de president?

El diari La Vanguardia d'avui publicava una entrevista al líder d'UDC, partit federat amb CDC, i que des de fa molts anys es presenten com a CIU, però són diferents. Ja sé que una persona no fa un partit, però en el cas d'UDC, que és el partit amb el percentatge més alt de càrrecs per nombre de militants, el seu líder sí que defineix el partit i qui no hi està d'acord se'n va al carrer.
Doncs aquest líder, que provoca anticossos, acostuma a fer unes declaracions que es converteixen en titulars als diaris. Li agrada ser protagonista, encara que sigui per quedar bé. Des de sempre s'ha manifestat espanyolista, amb aspiracions de ser ministre del regne, però no s'ha adonat que està en el partit equivocat. Probablement hauria d'haver fet com el diputat, ara del PP, Enric Millo.
L'entrevista del diari no és massa interessant. Penso que n'han publicat d'altres amb molt més contingut. Sí que m'ha cridat l'atenció la seva opinió d'Ada Colau i la ILP acceptada al Congrés de Diputats. Dóna com un fet que no es pot aprovar de cap manera. La dació en pagament és, per al senyor Duran, un disbarat, ja que tothom ha d'assumir les seves responsabilitats, no només els bancs.
Al final de l'entrevista es parla de la seva jubilació. Algú creu que Duran i Lleida plegarà mai? No, el senyor Duran i Lleida espera que Mas compleixi la paraula de no tornar-se a presentar, i oferir-se com a candidat. Potser per això té tantes ganes que els imputats es retirin de la política, no fos cas que Oriol Pujol no li ocupés la cadira!