dimarts, 5 de gener del 2010

Esperant els Reis a Vic

Després de dos anys d'absència, enguany hem tornat a rebre els Reis a Vic, amb menys fred que altres vegades, però plovisquejant. Els meus amics ho saben, i és que estic molt orgullós de la cavalcada de Vic, amb la gran quantitat de participants, les teies enceses i les majestuoses carrosses, amb un final a la plaça, amb pujada per l'escalinata al balcó de l'Ajuntament.
M'ha agradat de petit i també de gran amb els meus petits. Enguany, però el meu fill hi participava i era un afegit que justificava la tornada a Vic.
A diferència d'altres anys l'hem seguit des de punts diferents, tant en el recorregut com en l'arribada a la plaça. La pujada pel portalet ha estat interessant, per la perspectiva i el fet que estiguessin una estona aturats (i podies fer les fotos del teu patge favorit). A la plaça, amb els paraigües estesos per la pluja fina que queia, no ens ha permès tenir una visió suficientment clara. Crec que era millor la col·locació d'altres anys.
Sigui com sigui, avui hem recordat la mare que ens va deixar el 7 de gener d'ara fa 7 anys, i ens hem reunit a dinar tots els seus fills i nets, amb el seu espòs, el pare, que amb 89 anys no hi ha dia que no pensi en ella.
Que us passin molts regals ses majestats!