divendres, 15 de gener del 2010

Ajudem Haití

Avui us reprodueixo la carta que he rebut de la Núria, amiga de la família i a qui citava fa un parell de dies quan parlava del terratrèmol d'Haití. Us animo a col·laborar en l'ajuda al poble més pobre d'Amèrica i un dels més pobres del món.

Fa tres anys vaig anar a buscar la meva filla adoptiva a Haití. L'orfenat on ella estava, el GLA (God's Littlest Angels), el dirigeix una dona americana que es diu Dixie Bickel. Tenen una pàgina web (que gestionen també des d'EEUU) on expliquen la feina que fan amb els nens orfes.
En aquesta mateixa pàgina (a la part superior dreta) hi ha una pestanya que permet fer donacions a través de PayPal.
El pagament es fa amb targeta de crèdit i no hi ha cap tipus de comissió. És un sistema segur i comprovat. L'import íntegre arriba directament al God Littlest Angels. El fet d'haver utilitzat aquest sistema diverses vegades i que m'hagi anat bé i també el fet de saber que els meus diners han arribat directament a persones que estan allà mateix i que els saben gestionar amb ètica i transparència m'anima a explicar-t'ho per si tens ganes d'enviar ajuda econòmica a Haití i trobes que aquesta és una bona manera de fer-ho.
Les imatges que veiem per la televisió ens deixen consternats. El cor ens diu que volem ajudar i no sabem com. Hem pensat que, com a mínim, volíem explicar aquesta manera d'enviar ajut per si a algú li podia interessar. Nosaltres hem estat allà i sabem que aquest camí és d'absoluta confiança.
Ara, per desgràcia, encara hi haurà molts més nens orfes. Però segur que, a més a més, des de GLA s'organitzaran per ajudar també a altra gent del seu entorn que ho necessiti (com ho varen fer quan hi van haver els huracans).
T'encoratgem a enviar una petita ajuda, ni que siguin 5 o 10 euros.
Si vols seguir la informació sobre les conseqüències del terratrèmol, des de GLA tenen una adreça on pengen fotos i vídeos.
T'agrairé que, si ho veus convenient, enviïs aquest e-mail als teus coneguts.

Moltes gràcies,