divendres, 7 d’agost del 2009

Vivint en xarxa

"Compartint informació" amb Montse Calopa, ha estat el títol de la xerrada d'aquesta tarda-vespre a la Biblioplatja d'Arenys de Mar. Ha estat la tercera sessió dels Vespres Digitals d'aquest estiu que acabarà el divendres 21 d'agost, amb la intervenció de l'alcalde de Mataró Joan Antoni Baron, amb el títol "Participant en la política".
El primer divendres es va parlar del paper d'Internet en l'empresa, "Fent empresa", i el convidat va ser en Fede Castelló. La segona sessió, la setmana passada, va anar a càrrec d'en Ferran Irzo, i evidentment el títol era "Fent música".
La Montse ens ha parlat del seu blog, del què hi escrivia, el per què i com ho feia. Ha relacionat els temes més usuals del blog i què la motivava. La Montse treballa a Vilaweb i, segons ha explicat, es passa vuit hores diàries davant la pantalla, per la qual cosa no se li escapa res.
De la importància o utilitats dels blogs ha esmentat la capacitat de fer xarxa i ha comentat una pràctica que jo, que escric diàriament, reconec que no utilitzo massa, i és la vinculació amb altres notícies. I no és pas que no hi estigui d'acord, però l'excusa, encara que jo penso que raó suficient, és que hi dedico poc temps, just abans d'anar a dormir i escatimo el màxim de temps per poder dormir una estona més. Avui, però, he citat persones i blogs i els he vinculat.
Ja que el tema d'avui era el blog de la Montse, us proposo que el visiteu i li feu comentaris. És la millor manera d'entendre i conèixer què ens ha explicat aquesta tarda a la Biblioplatja d'Arenys.

1 comentari:

calopa ha dit...

Moltes gràcies!

Fins aviat

M Calopa