dissabte, 22 d’agost del 2009

Música barroca a Lourdes

Aquesta nit, a les 10h, hi ha programat un interessant concert de música barroca, a càrrec d'un duet de clavicèmbal i flauta de bec. Els instrumentistes són molt coneguts a casa nostra. La Mireia Ruiz, arenyenca lligada a l'Escola de Música de la nostra vila, i des de fa uns quants anys, protagonista de diferents concerts amb el clavicèmbal. En Joan Vives, mataroní, però molt present a Arenys de Mar on dirigeix un curs o taller musical des de fa una pila d'anys. La resta de la biografia la podeu trobar al web municipal.
La música barroca no arriba amb tanta facilitat com pot ser la música de l'època clàssica, però els qui els agrada es converteixen en veritables entusiastes i seguidors. El concert d'avui, amb peces poc conegudes pel gran públic, pot resultar tota una filigrana malgrat l'espai del concert no sigui el més adient per a la instrumentació. El clavicèmbal és molt sensible als canvis de temperatura i la humitat, i a l'aire lliure és tot un repte. La Mireia l'haurà d'anar afinant al llarg del concert.
Estic convençut que les persones que assistiran al concert, en gaudiran i sabran reconèixer el treball que des de fa molts anys, tant la Mireia com en Joan, desenvolupen per a delit dels amants de la música.
Permeteu-me que us engresqui a assistir-hi. Serà avui a les 10 de la nit a la Gruta de Lurdes.