diumenge, 2 de novembre del 2008

Els efectes de la ventada

La ventada ha deixat inoperant l’emissora de Ràdio Arenys, per la qual cosa no s’ha pogut emetre la programació prevista. Avui el nostre grup municipal era el convidat del dominical, un programa, per als que no sou d’Arenys, que repassa l’actualitat política local, i intervenen els sis grups municipals presents al Consistori.
Sembla ser que el fort vent de la matinada ha desplaçat l’antena de l’emissora i ha deixat l’emissora sense possibilitat d’emetre. Però aquest no ha estat l’únic efecte que he viscut en pròpia carn. També he tingut problemes amb la connexió d’Internet, i ens aquests moments que escric, encara no sé quan podré penjar el post al meu blog.
Les noves tecnologies tenen servituds, i per tant no les fa invencibles. Quan el corrent elèctric falla, o les connexions es tallen, et quedes amb cara de poma, una mica com una criatura desmamada. Avui és el que m’ha passat i això ha fet que enllestís una feina que tenia endarrerida més de cinc mesos. D’aquesta manera, les circumstàncies substitueixen la mandra o el no trobar el moment de fer-ho.
Comencem un mes de novembre important. Tot el que no es faci en aquest mes, difícilment s’iniciï abans d’acabar l’any. Demà comença l’Oficina de l’Habitatge i el mes de desembre pot veure la llum l’OAC, depenent de la feina que es pugui fer aquest novembre. Ens queden tres plens, un d’ells extraordinari, per aprovar Ordenances Fiscals, Pressupost i actuacions tan importants com l’EPE de la Ràdio o el conveni de les Clarisses.