dilluns, 10 de novembre del 2008

Cosa de Plens

El Ple d'aquest vespre ha tingut una durada de quatre hores, amb una pausa de 5 minuts per estirar les cames i anar fer un pipí. Es tractava del Ple extraordinari de les Ordenances Fiscals, que s'hi afegia el tema que va quedar sobre la taula en el darrer Ple, referent al Conveni per a l'adquisició del convent de les Clarisses, per convertir-lo en la nova Biblioteca Pare Fidel Fita, per convertir-lo en la Casa de les lletres.
Avui es podia seguir per Internet, a través de la webcam que ha instal·lat Ràdio Arenys a la Sala de Plens, i seria bo conèixer si hi ha hagut gaire gent que ho hagi seguit, i sobretot l'estona que han estat atents a la pantalla de l'ordinador. Perquè el Ple ha estat feixuc, encara que les intervencions, totes elles molt llargues, han estat molt ben preparades, i penso que es podien seguir força bé.
Hem anat a sopar - avui era més difícil trobar llocs, en ser dilluns - i d'alguna manera ha servit per recuperar-nos de la tensió que, encara que no vulguis sempre existeix, sobretot per als que realitzen intervencions.
I a casa tothom dormint; tot just acabem de començar la setmana i s'han de conservar les forces per arribar al cap de setmana, que hi ha l'Expominer, i l'Ignasi hi somia des de l'any passat.
La setmana vinent hi haurà el Ple ordinari de novembre; no sé quan temps fa que no celebrem un Ple ordinari, ja que els darrers sempre han estat extraordinaris, encara que substituint els corresponents ordinaris. En el proper Ple es portarà, entre altres temes, la proposta d'aprovació de la creació de l'Entitat Pública Empresarial Ràdio Arenys. El següent serà per aprovar el Pressupost 2009.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.