dilluns, 23 de setembre del 2013

Zapatero, González i Duran avalen la tercera via

Ho ha dit el portaveu del PSC al Parlament, Maurici Lucena. Esclar que podia haver dit que Junqueras, Mas i Homs no l'avalen, i quedaríem igual, o no? Tampoc m'ha nomenat, ni a la meva filla, ni al veí de la cantonada, tres altres opcions.
Us adoneu que qualsevol excusa és bona per justificar allò que volem? No és gens difícil. Tots podem fer de polítics i, si ens ho proposem, podem arribar a dalt de tot. A vegades és qüestió d'astúcia, però d'altres d'estratègia, d'apostar pel més fort i pocs escrúpols.
Si hi parem a pensar, veurem que estem vivint un període interessantíssim de la història del nostre poble. Passi el que passi, se'n parlarà i els nostres descendents hi dedicaran estudis, anàlisis i teories.
Ara cal que nosaltres fem bona feina i no la tornem a es
pifiar. La història de Catalunya en té els genolls pelats i no seria bo sumar-ne una altra.
Si tothom fa la feina amb seny, a favor i en contra de la independència, segur que en podem sortir enfortits i, sobretot, sortir d'aquesta mediocritat que ho enfanga tot. Ara el PP ens vol convèncer que és millor quedar-se a Espanya. Això és bo ja que fins ara ens han demostrat que era millor marxar-ne. És precisament això el que estàvem reclamant.
Per cert, Duran ha fet el que acostuma a fer: fer-se notar perquè no ens oblidem d'ell. Té necessitat de sortir a la premsa, al preu que sigui. És per això que no cal fer-ne cas. En tot cas qui es pot preocupar és CDC.
Comença a ser divertit l'interès que estem despertant a Espanya, tant al PSOE com al PP. El senyor González, que només es preocupava de cobrar xecs a canvi d'opinions, ha sortit a sentenciar i el senyor Zapatero, que el feia descansant després del gran esforç de govern, també ha tret el nas. L'altre dia Esperanza Aguirre. Qui serà el següent?