dimarts, 19 de març del 2013

Millo no es veu la biga a l'ull propi

El diputat Millo, que li agrada tant xerrar pels descosits, hauria de ser una mica caut. Qui té boca s'equivoca, i el diputat Millo ho porta a l'extrem.
No seré jo qui digui què ha de fer el senyor Pujol una vegada imputat. Em passa amb tots els polítics, siguin del color que siguin. El que em sap greu és que n'hi hagi tants, encara que després no els declarin culpables. Si els imputen és que no hi ha aigua clara, i els polítics haurien de ser molt transparents i no provocar dubtes.
El senyor Millo demana que Oriol Pujol deixi l'escó. Li demana exemple. Potser el que li passa a Oriol Pujol és que segueix l'exemple d'un bon nombre de parlamentaris del PP valencià. És conscient el senyor Millo que el PP és el menys indicat per exigir comportaments als altres partits polítics?
La ciutadania està cansada de tanta corrupció i demana més als polítics imputats. En una situació normal potser amb menys ens acontentaríem, però tal com van les coses, es fa necessari prendre decisions dràstiques i sacrificis evidents. Tot i així els polítics no poden dir gaire res dels altres perquè els podem llegir la màxima de qui estigui net de culpa que tiri la primera pedra.