dimecres, 20 de març del 2013

Catalunya perjudica la imatge d'Espanya

Com bé diu l'Alfred Bosch, que ens expulsin! Segons diu la notícia, el govern espanyol culpa la crisi econòmica i Catalunya de la mala imatge que té en aquests moments Espanya. Alguna cosa falla. Si el govern espanyol creu que Catalunya dóna mala imatge d'Espanya, potser és perquè estan fent alguna cosa malament. És possible que no tinguin la consciència tranquil·la?
Seria molt fàcil la situació que proposa el congressista d'ERC, i segur que el govern de Madrid preferirà prendre altres mesures. No hi ha dia que no t'escandalitzis llegint les notícies. Ja no cal anar a buscar els titulars de La Razón o bé El Mundo, sinó que qualsevol intervenció ministerial dóna peu a milers de conjectures.
Avui la notícia bona és que s'abaixarà el preu de l'electricitat. Caldrà veure quina serà la repercussió, i el temps que trigarà a tornar a pujar. De moment la benzina està impossible. Entretant els arenyencs estem esperant el cap de setmana per pujar una altra cosa. Segons han dit, diumenge hissarem l'estelada a l'entrada de la vila.