dijous, 9 de juny del 2011

Pausa abans del final d'etapa

Avui ha estat un dia molt tranquil. No s'han resolt tots els enigmes, però com a mínim ha quedat clar què volia cada partit polític. A Vic CIU i ERC han pactat governar junts, amb l'esperança que s'hi afegeixi Solidaritat Catalana, per obtenir la majoria absoluta. A Arenys, el PSC ha donat a conèixer el resultat de l'Assemblea d'ahir, en que es va decidir que passarien a l'oposició. Tot això fa que de moment tampoc hi hagi majoria absoluta, comptant amb un possible pacte amb el PP i fins i tot l'entrada en joc del representant del Bloc. I a Mataró tot fa pensar que CIU començarà el mandat sense pactes, però amb la voluntat d'aconseguir un govern de concentració.
Entretant he anat preparant la documentació per fer un bon traspàs als regidors o regidores que em substitueixin en les regidories que he dirigit aquests anys. Tal com ja comentava fa un parell de dies, crec en la necessitat d'un bon traspàs, és més, hi estem obligats per coherència i responsabilitat política. Espero que tothom pensi el mateix.
I he tingut temps per barallar-me amb Internet, i ara tinc sintonitzat el canal 33 que fan una pel·lícula ben estrafolària. Però relaxadament, a l'espera de noves aventures. Començaré una nova etapa que en aquests moments no puc preveure, però que estic convençut que existirà. Aquesta idea és la que em permet veure amb optimisme el futur, i de moment viure una mica dels records, dels bons records d'una etapa ja superada, on he après i també he donat. Menys de quaranta-vuit hores per tancar una altra porta, però en vindran més. N'hi ha més per obrir.