dijous, 23 de juny del 2011

Els indignats es preparen per a la revetlla

Aquesta tarda m'he barallat amb un petit ordinador i no me n'he pas sortit del tot. Més aviat no he aconseguit el que volia, encara que he entès una mica el per què. Passa sovint, o almenys a mi em passa, que quan vull fer noves coses del món de la informàtica, me'n veig un bull. Això passa perquè tot el coneixement és après sobre la marxa, a força de barallar-me amb l'eina i per tant, només queda allò que s'ha fet, però no tinc idea d'allò que vull fer per primera vegada. En definitiva que no ha estat una bona manera d'esperar la revetlla.
Com cada any la celebrarem en família, amb alguns petards, no gaires, i esperant el dinar de Sant Joan, que és tota una tradició. Aquest any no serà el primer que no tindrem en Martí a la taula, però sí que serà la primera vegada des de la seva partida definitiva. Encara hi ha dies que hi penso, com si l'hagués de telefonar per comentar-li alguna cosa, tot i que tampoc el trucava tant. Demà segur que tots els que estarem a la taula, el tindrem molt present, i el plorarem, encara que sigui sense llàgrimes, però el plorarem.
Els indignats, a les diferents places de Catalunya, també celebraran la revetlla. Ells ja fa temps que fan ocupació de la via pública, sense pagar el que manen les ordenances. No us sembla que ja podríem enviar-hi l'agutzil a cobrar-los per l'ocupació? Perquè la cosa ja ha degenerat, i fins i tot serveixen perquè els partits polítics els utilitzin a la seva conveniència. L'alcalde de Mollet, que s'ha apujat el sou mentre es rumoreja que hi haurà una altra retallada de sous dels funcionaris, ha estat escridassat pels indignats de Mollet. Ara diu que aquesta colla d'indignats estan manipulats per ICV. Qui va utilitzar els indignats per agredir els diputats i diputades del nostre Parlament?
Fins i tot l'Arcadi Oliveres ha demanat que els indignats deixin les places ocupades i se'n vagin a casa. Ho deia la Dolors ja fa moltes setmanes: "aquests nois s'haurien de retirar, abans la cosa no degeneri".Tenia tota la raó. Ella també els defensava, però tenia molt clar que la data de caducitat havia vençut. El que ha vingut després ha estat sobrer i contraproduent. Dels errors se n'aprèn. Els que portem uns quants anys a sobre, ho veiem d'una altra manera. Bona revetlla!