dimecres, 5 de gener del 2011

Nit de Reis

Tal com vàrem fer l'any passat, avui hem anat a rebre els Reis a Vic. L'Ignasi ha volgut repetir de patge, portant una teia encesa a la comitiva del Rei Blanc, que és com anomenem el Rei a Vic.
En Jack hi havia de venir, però el seu vol s'ha endarrerit i ja ens veus a 2/4 de 12 de la nit a l'aeroport de Girona esperant que arribi l'avió de Londres.
La cavalcada de Vic fa patxoca i sembla com si cada any hi hagi més gent. Penso que les teies amb foc real li dóna el toc de gràcia, i l'arribada final a la plaça major és espectacular.
Tot Vic surt al carrer i sempre hi trobes amics i coneguts que fa temps no havies vist. En Xavier Solà, el nou Secretari General de Cultura també hi era, fent de pare, i molt jovent, la qual cosa m'ha estranyat perquè només esperes trobar-hi pares i avis amb criatures.
A Arenys aquesta nit també és nit de naps. Una nit en què esperes i desitges que tothom es comporti correctament. Quan arribarem a Arenys alguns napaires ja hauran començat a treballar i demà en veurem el resultat, si hi ha enginy i art o només destrosses i grolleries.
A veure si arriba l'avió!