divendres, 21 de gener del 2011

Ens ha deixat la Laura Calopa

Avui és un dia trist a l'Ajuntament d'Arenys de Mar per la mort d'una companya, la Laura Calopa, després de mesos de dolor. La Laura ha estat treballant a la residència geriàtrica, i era una gran amiga de totes les seves companyes. És per això que avui, tot i sabent que havia de passar, tots i totes estem tristos per la seva mort.
Cada vegada que t'atrapa de prop un succés com aquest, revius tots els moments passats amb el dolor per la mort d'antics amics i amigues. Fa molts pocs dies que ens deixava l'Àlex i encara tinc a la memòria el traspàs de la Pilar, tot i que ja farà deu mesos, i el de la Mieke.
La mort és dolorosa, sobretot quan arriba a persones tan joves, que tindrien tants anys per endavant per créixer i ser feliços i contribuir a la felicitat dels altres. És difícil mantenir-te serè, perquè costa d'entendre que pugui passar. La Laura deixa un fill d'uns nou anys, massa jove per perdre la mare. La vida no ha estat fàcil, però malgrat tot s'hi ha aferrat amb totes les seves forces.
Des del meu racó d'internet, trasllado el meu condol i suport a tota la família i amics de la Laura, i desitjo el millor per al seu fill, que no li falti mai l'amor que forçosament haurà de substituir al de la mare.