divendres, 31 de juliol del 2009

Sir Bobby Robson

En el món del futbol resulta difícil trobar persones elegants, o si més no podríem dir que quan et trobes una persona que parla amb educació i respecte, crida l'atenció i fins i tot la premsa en parla.
En Pep Guardiola, l'actual entrenador del Barça, acostuma a parlar bé de tothom i durant tota la temporada els comentaristes dels partits del Barça que acostumen a parlar més d'anècdotes que no pas de les jugades que es produeixen al camp, s'han fet un tip de destacar-ho amb sorpresa.
El Barça va tenir un entrenador que era tot un cavaller; una persona que tothom respectava perquè ell era el primer en fer-ho. Un entrenador que a més va donar victòries al Barça i que va deixar un molt bon record a l'afició barcelonina, però també als aficionats al futbol.
Avui ha aparegut la notícia de la mort de Sir Bobby Robson, i les mostres d'afecte i condol han aparegut arreu, sobretot als clubs de futbol per on va passar i on va deixar bons amics i bons records. Des del meu blog també li vull expressar els meus sentiments i la gratitud per haver-nos donat l'oportunitat de conèixer-lo, encara que fos a través de la televisió en les declaracions abans i després dels partits. Tan de bo hi hagués més persones com ell en el món del futbol, per canviar aquesta idea que sembla que l'educació i l'elegància són incompatibles amb els èxits esportius.