dilluns, 20 de juliol del 2009

Mentir per confondre

Tothom és lliure d'opinar el que vulgui, i només cal demanar sinceritat, perquè l'engany no es justifica per res. Ho dic perquè arran de l'acord de finançament hi ha dues posicions enfrontades que els ciutadans de peu, aquells que no ho hem estudiat a fons i potser no tenim prou coneixements per entendre en què es traduirà en el futur, observem i no acabem d'entendre qui té la raó.
El que no entendré mai ni podré acceptar ni perdonar és que ens enganyin, que es facin afirmacions contràries a la veritat, només en benefici propi i per desprestigiar els altres.
Malauradament succeeix sovint, i en la política municipal també, que els polítics d'un cantó fan tot el possible per confondre els de l'altre, i després volem ser respectats i considerats...
No trobeu que seria més lògic que davant d'una informació s'intentés contrastar-la abans de donar-la per bona? Això ho demano als periodistes, perquè fallen sovint en aquest aspecte, però resulta que unes de les principals víctimes, els polítics, també cauen en el mateix error. Són d'un color? no! (encara que als polítics no els agrada sentir, tots fan el mateix). Si de manera individual ens esforcem per actuar diferent, potser ajudarem a canviar la inèrcia. En tot cas no m'apunto al grup, i continuaré detestant la mentida com a arma política per triomfar.