divendres, 10 de juliol del 2009

Dia de treball untat amb festa

Podia haver sigut un pont, però més aviat ha estat una rierada. Em refereixo a que podíem haver continuat la festa d'ahir, però no ha estat així, sinó que més aviat s'ha tractat d'un dia de feina continuada i gens de calma, però content pels resultats obtinguts. Això no sempre es pot dir.
Reunió densa de negociació, amb molt bona sintonia, endreçada de feines pendents, preparació de les tasques de la setmana vinent, dinar de treball amb molt bones perspectives i missa de difunts. Tot seguit, sense pausa, però ordenadament.
I demà recollida de signatures per demanar que el Parlament elabori una llei electoral catalana, presentant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP).
I dilluns... bé, dilluns ja us ho explicaré.
La Festa Major, però, continua i els actes es succeeixen sense pausa, amb la il·lusió de decantar, encara que sigui per uns dies, els moments més crítics de la crisi que, encara que faci dies que no en parlem, existeix. M'agradaria estar convençut que tothom és capaç de poder fer aquest parèntesi, però em preocupa que això no sigui possible. Voldria que amb la dedicació que faré amb la nova regidoria, faci possible millorar la situació dels que més malament s'ho passen. De moment els desitjo pau i alegria, estem de festa i cal celebrar-ho.