diumenge, 28 de desembre del 2008

Erg Chebbi

Enfilat a la duna contemplo el meu votltant i se'm fa dificil entendre que hi pugui haver tanta terra sense ser ocupada i tant terreny sense conrear ni urbanitzar.
Penso que a Catalunya, al Maresme concretament, vivim en un troç de terra super explotada i poc cuidada, i que no som capaços de valorar-la suficientment.
Avui sortiem de la kashba d'el khorbat, on hi hem estat molt bé; encara que la Clara no s'ha trobat massa bé i ha agafat febre. Tot el dia ha estat una mica pioca, pero ara el vespre sembla que està millor; somriu i toca el jambé al ritme del grup musical aue s'ha improvisat i engrescat aqui a l'alberg del desert, on ta,bé hi toca l'Ignasi.
Avui es tractava d'anar fins al desert tot passant per la ciutat de Rasini, i visitar el mercat dominical. Ja ho he dit en alguna altra cronica d'aquest viatge, i és que anant amb en Pep entres als llocs més inversemblants, avui a la parada d'un venedor de tota classe d'engüents i herbes medicinals, amb la companyia d'una iguana i una tortuga.
El dinar l'hem fet tipus càmping, per després anar a caminar per les dunes. A la tarda he intentat accedir al meu blog am l'ordinador de l'alberg, pero l'Internet arribava massa dèbil i no ha estat possible. Ho intentaré a la propera parada, demà de cmi cap als mitjos Atlas.