dimecres, 17 de desembre del 2008

No ens equivoquem!

Si anem marejant la perdiu no aconseguirem que la gent ens cregui, ni ens valorin la feina que fem, ni les hores que hi dediquem. Tot això serà una culpa compartida, perquè no som capaços de separar el gra de la palla. I quan dic culpa compartida penso en els governs i en les oposicions, i també en els mitjans de comunicació. Tots hi participem i caldria que hi reflexionéssim.
Avui llegia la notícia sobre la invitació del conseller Saura perquè els comandaments dels Mossos d'Esquadra assistissin a una conferència que donava sobre la modernització social i ecològica de Catalunya. Segons la premsa els comandaments dels Mossos d'Esquadra estaven obligats a assistir a l'acte del conseller, segons Interior es tractava d'una directriu perquè hi assistissin, i els grups parlamentaris de CIU i PP demanen la dimissió del conseller.
No vull pas dir que no tingui importància, però tots plegats acostumem a posar-ho tot al mateix sac. A vegades perquè hi ha intencionalitat, però sovint per frivolitat inconscient.
També ens passa a casa, a l'Ajuntament, on ens podem trobar que un Ple dels pressupostos es recordi més per la secció de precs i preguntes. Un Ple on s'han aprovat temes importants per unanimitat o sense vots en contra, i en canvi hi ha hagut picabaralla en les preguntes i respostes del final del Ple. Ara només faltarà veure quina és la crònica que en fan els mitjans de comunicació. Espero que estiguin a l'alçada i prioritzin els temes importants per sobre dels anecdòtics. Nosaltres ja tenim tema per reflexionar-hi.