dijous, 25 de desembre del 2014

Què ha dit el rei que ens vagi bé?

Jo no sóc monàrquic, però també us haig de dir que amb el panorama polític que tenim, qualsevol s'atreveix a optar per un president de la república. Us ho imagineu, oi? val més no fer-ho ni que ens vinguin mals pensaments. N'hi ha tota una colla que es presentarien com a candidats i... quina pena!
Hem vist com la presidenta que va plegar perquè tenia una malaltia, ara opta per ser alcaldessa de Madrid. M'imagino que els policies que la varen perseguir i multar deuen tenir el cul ben estret, pensant en què els pot passar si surt alcaldessa.
Diuen que s'ha de ser honrat i al mateix temps semblar-ho. Al nostre país això és gairebé una utopia, però malgrat tot de candidats n'hi ha arreu, només falta aixecar les pedres i en surten per a parar un carro.
Avui hem pogut llegir les opinions sobre el discurs del rei Felip VI. Us informo que, d'acord amb la meva afirmació inicial, no el vaig escoltar i només n'he sentit un parell de fragments a les notícies del canal català. Sí que he llegit els titulars de les opinions dels diferents partits polítics i ja n'he tingut prou. És vergonyosa la hipocresia dels nostres polítics. Només busquen trobar les frases que els convenen d'acord amb la seva política i manera de pensar. La utilització d'un discurs del rei en benefici propi. No s'adonen, però, que a molts no ens interessa el més mínim. Ja pot dir el que vulgui el rei. Sortosament a Espanya no passa el mateix que a Turquia, i no és que no ho vulgui el ministre Fernández Díaz, però podem dir que el president Rajoy és un corrupte i no ens fiquen a la presó.
Avui el pare ha celebrat el Nadal per noranta-quatrena vegada, moltes de les quals he compartit. Això és el més important. El que ens puguin dir els nostres polítics ja ho avaluarem demà, no per res, sinó perquè ho patirem tard o d'hora. Bona nit.