dilluns, 1 de desembre del 2014

Demanen dimissions, no em facin riure

He llegit que el govern català demanarà responsabilitats polítiques i dimissions per la nova inundació de l'AVE a Girona. Em fa gràcia. Suposo que és el que toca demanar, però no crec que ningú confiï que algú salti. En aquest país les dimissions tenen un preu molt alt, i quan algú dimiteix gairebé se li fa un homenatge. Entretant anem veien com polítics del PP a qui Rajoy elogiava van entrant a la presó.
Avui ha estat l'expresident de la Diputació de Castelló, el senyor Carlos Fabra, el de "¿te gusta el aeropuerto del abuelo?". Doncs aquest senyor va defraudar gairebé 700.000 euros a Hisenda entre els anys 1999 i 2003. El senyor Fabra ho ha intentat tot per evitar entrar a la presó, però ni li han acceptat els recursos ni el govern l'ha indultat.
La situació política del PP i el seu historial de corrupcions no li permet indultar els corruptes jutjats com sí haurien fet en altres temps. M'imagino que no tenen tanta cara dura per continuar salvant uns polítics que ara fa quatre dies Rajoy defensava i elogiava. Recordem noms? Rato, Matas... exministres populars!
Diuen que el ministre Jorge Fernández Díaz ha muntat una unitat secreta de la Policia Nacional amb la missió de trobar casos de corrupció a Catalunya. Deu ser que vol que el nou Estat comenci net com una patena, encara que algun mal pensat diu que el ministre pretén comprometre els polítics independentistes. 
Per cert, sembla ser que el substitut de la vocal dimissionària del CGPJ, Mercè Pigem, estaria imputat per falsedat documental, segons diu elperiodico.es. Si és així, no creieu que hauria de renunciar-hi?