dimarts, 26 de juny del 2012

Som Escola i Som una Nació

Una vegada més un tribunal de justícia espanyol ataca amb nocturnitat i traïdoria el català, la llengua i les persones que formem part d'aquesta nació. Està ben clar que no pretenen eliminar diferències a favor del català, sinó decididament el que pretenen és imposar el castellà i deixar com a mer testimoni l'existència de la llengua catalana. 
Contra aquest nou atac només hi cap menyspreu i rebuig a la sentència. És una llàstima que ens costi tant unir-nos per defensar-nos de tanta pressió. El delegat del govern català a Madrid faria bé de plegar, perquè persones com ell no les necessitem. Ni tampoc actituds com la que està prenent Duran i Lleida. Ho tenim clar si aquestes dues persones ens han de resoldre els problemes. El president Mas, que dubta amb qui anar de bracet, ERC o PSC, potser hauria de començar a plantejar-se si li convé continuar amb UDC.
M'imagino que el govern català sabrà com respondre l'atac, i no permetrà que quatre jutges es carreguin la immersió lingüística. S'ha de fer fort contra tanta insolència, i potser que ens deixem de tant pacte fiscal i anem de dret al gra. Em sento dolgut, impotent i avergonyit d'haver de perdre tant temps i malgastar tants esforços per uns enemics del poble català disfressats amb toga.