divendres, 8 de juny del 2012

A Espanya només li faltava prostituir el cens

La quota catalana al govern de Madrid, a qui sempre he pensat que li anava gros el càrrec, té previst aconseguir, via comissions 'mira mira i no em toquis', que a les properes eleccions basques hi puguin votar quants més simpatitzants peperos millor. Encara que visquin a Marbella.
En un Estat en què es posa en dubte el respecte als principis més elementals d'un sistema democràtic, només li faltava que es volgués adulterar el cens electoral. L'excusa de l'exili forçós és de mal pagador, i l'objectiu és evitar que els partits nacionalistes guanyin d'escàndol. 
Abans hi havia la delicadesa d'amagar les intencionalitats, però ara ja es va de cara i no s'avergonyeixen de reconèixer que estan fent el possible per guanyar, encara que sigui amb trampa. A les anteriors eleccions, les municipals, no varen aconseguir frenar el nacionalisme. Ara, a part d'apartar Otegi (imagineu què passaria si fos el proper lehendakari!), volen incrementar el vot espanyolista. No us fa pensar amb la història del Sàhara i el famós referèndum promès?
Penso que molts polítics d'avui han perdut el nord, no tenen sentit comú, i estan prostituïts. Res els frena a l'hora de manipular les dades. L'objectiu és fer fora qui no pensa com ells, de la manera que sigui, i el sector nacionalista espanyol té el poder judicial de la seva banda. Els nacionalistes perifèrics som com la casta dels nord-coreans 'hostils', "castigats per tota la vida a les feines més perilloses i restriccions alimentàries". El nostre futur està determinat, i ens haurem d'empassar tots els galàpets. Això, si no ens revoltem. M'imagino que a les properes eleccions catalanes, tindran dret a vot tots els 'catalans' a qui hem fet fora com... Albert Boadella,... d'alguna manera els hem de compensar pel seu exili forçat!