dilluns, 14 de setembre del 2009

Nou temps, nous aires

Ha plogut i ho continua fent. Si ahir començava el post parlant d'una regadeta, avui hauria de parlar d'alguna cosa més que una simple rentada de la cara. Sortint de la reunió i veient com baixava la Riera, he pensat en els vells temps quan ens havíem de calçar botes d'aigua. És culpa dels embornals. Bé, sort que en el projecte que s'està redactant per a la urbanització de la part baixa de la Riera es tenen en compte.
A la Riera, Sa Clavella i Bareu l'aigua baixava amb empenta i em venien a la memòria aquelles paraules tan intel·ligents... "els rials són perquè hi baixi aigua i no per circular-hi persones, ni cotxes, com tampoc per edificar-hi al costat". Això queda molt bé, però què passa si la construcció ja existeix i els rials i riera s'han convertit en camins i carrers de la vila?
L'endemà de la festa independentista d'Arenys de Munt, només veus cops de colze i de maluc per anar-se situant a un lloc prominent. Nous partits, nous líders, noves promeses, esperança renovada; fins i tot el president del Barça sembla que estigui preparant la seva sortida de la presidència per entrar a la política en un lloc destacat.
Si la festa d'ahir pot esdevenir un punt d'inflexió per al sobiranisme del nostre país, la pluja d'avui marcarà la fi d'un estiu massa sec i calorós. Ahir varen actuar les persones i avui la meteorologia.