dimarts, 24 de març del 2009

Vostè no sap amb qui està parlant

No estic d'acord amb la sentència del Poder Judicial que qualifica de falta lleu el fet que una jutgessa intentés saltar-se el control d'alcoholèmia, argumentant als mossos d'esquadra que era jutgessa, i donant positiu, amb un coeficient el doble del permès.
No hi estic d'acord perquè ho considero molt greu, no tant pel nivell d'alcoholèmia, com per pretendre estar per sobre del bé i el mal. Si algú ha de donar exemple és qui es dedica a jutjar les actituds dels altres. Ja em direu amb quina cara es pot presentar a judici, amb aquest currículum. Vosaltres hi confiaríeu? Perquè una cosa és conduir beguda, que algú pot dir que això li pot passar a tothom (jo no hi estic d'acord), i una altra cosa és fer valdre la seva condició de jutgessa perquè no se la tracti com a una persona normal i corrent. No és la primera vegada que passa, ni serà la darrera, però es mereix un càstig exemplar, perquè tothom pugui veure que les persones que tenen la potestat de jutjar i condemnar els altres, han de merèixer tot el respecte i confiança i qui no ho acrediti, no és digne de dirigir cap judici.
Parlem d'alarma social, però en casos com aquest, si no es castiga de manera exemplar, el que podem provocar és un descrèdit del Poder Judicial i si hi sumem el Tribunal Constitucional, la manera de fer del senyor Garzón, i un bon grapat de sentències... ho tenim clar!