dilluns, 23 de març del 2009

Solidaris davant la crisi

No anava per aquí, però amb l'ordinador a la falda i la televisió en marxa, he vist el programa de TV3 que parlava de les persones que van a buscar el menjar que llencen els supermercats, o fent cua a centres com Caritas, o bé demanant menjar a les parades del mercat.
Aquests programes són necessaris perquè encara que tots ho sabem, si no ens ho posen al davant dels ulls, sovint ens oblidem que estigui passant, fins i tot a prop de casa.
Aquests dies hem sentit a dir que el banc dels aliments estava gairebé escurat i que hi havia problemes perquè arribés a organitzacions com Caritas, que el subministren entre les persones més necessitades.
L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha assumit el compromís de col·laborar, i ja ha comprat menjar per unes quantes setmanes, pendent de si es resol o caldrà comprar-ne més. També la societat civil arenyenca s'ha mogut i està preparant un cap de setmana solidari, els dies 18 i 19 d'abril, en la línia de l'Ajuda'ns a ajudar.
Convé que ens deixem sensibilitzar i contribuïm segons les nostres possibilitats en ajudar a qui més ho necessita. Sabem que només es té el que s'estalvia, però també cal recordar que qui més dóna, més rep.