dimecres, 14 de maig del 2008

Salut i vida

Avui he tingut uns moments per pensar en un bon amic a qui intervenien, i el cert és que dilluns, mentre m'ho comunicava, semblava que no les tenia totes, em comentava que era la primera vegada que es trobava en una situació així. És cert que, al marge del tipus d'intervenció i la causa, l'operació en si ja es fa respectar, i com més gran et fas, més respecte li tens.
Desitjo que li hagi anat bé i que la recuperació sigui ràpida, perquè ara s'acosta l'estiu i li agrada molt prendre el sol. Des del blog li envio una salutació i els millors desigs.
El dia ha estat fatigant, com cada dimecres més o menys, però gratificant, tocant moltes tecles, però també hi hagut temps per indignar-me contra l'atemptat salvatge del país basc, on ha mort una víctima innocent, que el seu pecat fou haver decidit servir a la Guàrdia Civil. No cal dir que res justifica la mort d'una persona, per més que puguis discrepar políticament, socialment o culturalment. La nostra societat ha de rebutjar aquestes accions que no tenen cap sentit, i treballar perquè la democràcia i el respecte als drets més elementals, entre ells a la vida, no es posin en perill amb l'excusa de qualsevol ideologia o objectiu.