dissabte, 3 de maig del 2008

50 anys de Biblioteca

Tanquem els cinquanta anys de la Biblioteca Popular Pare Fidel Fita d'Arenys de Mar amb un acte molt digne que fa honor a l'entitat i a l'esplèndid servei que ha ofert per a la cultura de la nostra vila. Ha estat un any farcit d'actes ben diversos, els propis de la Biblioteca i els especials per a la commemoració. Una bona colla d'actes molt participats per tots els usuaris d'una biblioteca que tot i tenir molt present el darrer canvi d'equipament, té força a punt el que podria ser definitiu emplaçament.
Uns parlaments plens d'agraïments cap a les persones que han fet possible aquests cinquanta anys de servei, per part de la regidora de cultura, la directora de la biblioteca, el gerent del servei de biblioteques de la Diputació i l'alcalde de la vila. Després un excel·lent documental, de l'arenyenc Eloi Tomàs, dels cinquanta anys de Biblioteca, amb el record dels principals esdeveniments, la memòria d'usuaris que han estat protagonistes culturals del nostre país, i dels actes commemoratius d'any.
I la guinda, una actuació de la soprano Olga Miracle i en Joan Codina a la flauta travessera, amb una petita història, un conte que lligava la interpretació de peces tradicionals, algunes d'elles en occità.
Ha estat una vetllada per a la memòria, amb una sala d'actes plena de gom a gom, que tot i la seva durada ha mantingut l'auditori amb expectació.