dimarts, 23 de gener del 2007

Les baralles internes d'ERC

No és una excepció sinó un signe de normalitat, observar com a dins d’ERC hi ha baralles i enfrontaments. Quin és el partit que no en té? Algú podria pensar en el PP, perquè acostuma a enrocar-se per simular una total unanimitat en la manera de pensar. Però fins i tot en el PP hi ha fronts oberts, i si no fixeu-vos què passa a València entre Zaplana i Camps.

Ja ho deia ahir, que l’exconseller Carretero continuava fent de les seves. És bo, però, que això passi fora de l’àmbit de govern, perquè no es puguin repetir els errors de l’anterior legislatura.

M’imagino que aquests estira i arronsa en què tots els partits, de manera cíclica, s’enfronten, forma part de la pròpia dinàmica dels partits polítics, i, fins i tot, deu ser saludable per a la pròpia renovació.
ERC al Maresme també és notícia, ara que s’estan configurant les llistes per a les eleccions municipals de maig. Argentona que, com Arenys de Munt, tenen una agrupació d’independents que han estat governant aquesta legislatura, veu com ERC decideix, per una banda, continuar amb l’agrupació, liderada per l’actual alcaldessa, l’Esther Merino, i per l’altra, manifesten la seva intenció de presentar-se sols, com a partit.. La veritat, jo que no sóc home de partit, no acabo d’entendre que les dues iniciatives puguin avançar al mateix temps. Si hagués d’opinar diria que l’opció d’anar junts és millor, perquè actua com a pacte previ als resultats electorals, i això m’agrada. De totes maneres qui ha d’opinar és la ciutadania d’Argentona, i ells tindran ben clar què els convé més. Tots tenim prou feina a casa nostra!

1 comentari:

Dessmond ha dit...

Les baralles internes dels partits poden ser un signe de normalitat. Ara, també de que alguna cosa no funciona. Els polítics són el referent per a la societat. L'estil a seguir. El que fan els partits no es pot banalizar, segons convingui.
Deixar amb el cul enlaire als teus és d'una normalitat poc edificant. És que els partits no ténen canals de discussió? No en conec cap.
Tirar pel dret cada cop és més "normal", si. Però no per això se li ha de reconèixer un valor positiu.
Parlo en general. Aquesta mena de jugades són censurables a TOTS els partits.
Això provoca el desànim o el campi qui pugui. També molt normal.
Molt cert, ja s'ho faran.