divendres, 19 de gener del 2007

Coherència també en política

Avui llegia el confidencial Busot el post que parlava sobre la llengua utilitzada per Mas i Montilla, a casa seva.
Segons Busot, a casa d'en Mas es parla en castellà i a casa del President, el matrimoni parla en castellà, però a les filles ho fan en català.
M'imagino que ho han contrastat i que per tant és cert. Per altra banda tothom és liure d'emprar a casa la llengua que vulgui, i ningú té dret a qüestionar-ho, però hi ha allò de la coherència, que sempre és important, i en política potser més.
Està bé que es fomenti l'ús del català, perquè, encara que hi ha qui ho nega, es troba en condicions desfavorables respecte el castellà, i com en tot, val la pena començar per un mateix i donar exemple.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això d'en Mas és ben cert.
Per altra banda, tampoc en Montilla se salva de contradiccions similars.

El seu partit (PSC-PSOE) comenta que va fer de Cornellà una ciutat de primera... i el cert és que ell prefereix viure a la zona alta de Sant Just Desvern.

Per altra banda, el PSC sempre ha estat un dels defensors de l'ensenyament públic. I on estudien els fills del president? En una escola privada alemanya de BCN.
Sembla com si a més, implícitament, el senyor Montilla admetés que el sistema educatiu català és una "merda" davant d'altres com l'alemany...

Podriem també parlar de la segona residència dels polítics d'ICV Joan Saura i Imma Mayol (que es va definir com a "okupa") o del seu pisàs a Gràcia.

També és divertit veure com els pocapenes de Ciutadans bramen contra la suposada dictadura nacionalista i antiespanyola que castiga Catalunya i gran part d'ells estan ben col·locats a les universitats del país malgrat no ser gens brillants o altres escriuen a "La Vanguardia" que tant denosten (Franesc de Carreras)...

Veien tot això, un agafa més apreci pel vot en blanc, la veritat!