dijous, 7 de desembre del 2006

El petit príncep al Principal

Si sou d’Arenys o no viviu massa lluny, us recomano que aquest diumenge 10 de desembre assistiu a la lectura dramatitzada d’El Petit príncep, al Teatre Principal d’Arenys de Mar.
Tal com ja vaig escriure en aquest bloc, enguany celebrem el 60è aniversari de la publicació del llibre “El Petit príncep”, d’Antoine de Saint-Exupéry, i a Arenys de Mar no és pas el primer acte que es celebra. També l’Escola de Música Carles G. Vidiella, el mes d’abril, es va sumar a l’homenatge a l’escriptor, amb la interpretació de la Cantata el petit príncep.
La proposta que es presenta al Teatre Principal, dirigida per en Jordi Pons, es va estrenar a mitjans del mes de juny, en un acte organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària per a la gent gran. La crítica va ser molt positiva i és bo que ara es pugui oferir en obert, dins la programació infantil del Teatre Principal, una programació molt ben escollida i de qualitat, que setmana rere setmana deixa embadalits a petits i grans.
Aprofito l’avinentesa per felicitar la tasca dels responsables del Principal, i desitjar a la vila d’Arenys la continuïtat amb l’encert dels seus directius.
Recordeu: és aquest diumenge 10 de desembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal d’Arenys de Mar.