diumenge, 24 de desembre del 2006

El Cor Infantil de l’EMA s’estrena a Arenys

El Cor Infantil de l’Escola de Música d’Arenys de Mar va fer la seva primera actuació a la vila, acompanyada del Cor l’Aixa, en el concert de Nadal que va tenir lloc ahir la nit, al Convent dels Frares Caputxins.
La setmana passada havíem pogut escoltar per primera vegada al Cor, cantant conjuntament amb el Cor Geriona, a la població veïna de Caldes d’Estrac.
Ahir, però, els vàrem escoltar interpretar cinc cançons típiques de diferents països, com a taloners del Cor l’Aixa, que a la segona part ens va interpretar la Missa de Mitjanit, de Marc-Antoine Charpentier.
La intervenció del Cor Infantil va merèixer els aplaudiments del públic assistent. No era un aplaudiment gratuït perquè es tractava dels nostres fills, sinó que vàrem poder apreciar la mà i capacitat directiva d’en Jordi Lluch.
Amb només tres mesos d’assaig, el Cor va ser capaç d’interpretar unes cançons ben afinades, a temps i amb veus molt lligades. No es tracta d’un Cor qualsevol, i estic segur que ens donarà moltes sorpreses agradables.
En Jordi Lluch, que també dirigeix el Cor l’Aixa, va fer un bon treball amb la Missa de Mitjanit de Charpentier. Feia temps que no escoltava el Cor l’Aixa i vaig poder comprovar que hi havia moltes veus noves. Vaig trobar les sopranos molt segures, si ho comparava amb altres temps. La corda de tenor és nombrosa i els baixos varen fer un bon treball, tot i que els faltava algun puntal d’altres temps. Per la seva banda, el grup instrumental va tenir un paper destacat i entre tots ens van oferir un bon concert de Nadal.
Demà, a Arenys, hi haurà la interpretació del Poema de Nadal, de Sagarra, a càrrec d’en Joan Pera i Serra, on no podré assistir, però us animo a anar-hi perquè estic segur que valdrà la pena.

Bona nit de Nadal!