divendres, 30 de novembre del 2012

Qui té por d'ERC?

A qui fa por ERC? A qui té memòria i recorda els anys de tripartit? A qui no pot ni vol imaginar-se una Catalunya independent? A l'empresari que tem per la seva empresa? A Duran i Lleida?
Pere Navarro fa de polític ofès. Com que no pot lluir resultats, busca sortides perquè se'l vegi, perquè no passi desapercebut. Esclar que ara el primer que han de fer és demostrar que els seus són innocents. Ja és greu que una persona hagi de demostrar que és innocent! Allò que dèiem ahir de la presumpció d'innocència, que al nostre país no se sap què és.
Duran i Lleida no és gran, però s'ha fet gran. És un bocamoll i quan obre la boca els convergents es pregunten per què carai varen decidir anar junts? Va estar encertat durant la campanya electoral o bé li va fer el llit al president Mas? I ara, amb els recels sobre el pacte amb ERC, l'ajuda gaire en la governabilitat?
Diguin el que vulguin, però tothom sap que Duran no és sobiranista. Els seus somnis sempre han girat al voltant de la seva presència a Madrid, i sobretot al govern de Madrid. Duran serà el fre del president Mas, i un obstacle per a l'entesa amb ERC i la convocatòria de la consulta sobiranista. A Duran li agrada més el discurs del PSC? Si a algun polític l'embogeix la poltrona, aquest és Duran, i per això li fa tanta nosa ERC, perquè ni ells el volen ni ell se'n fia.