dilluns, 5 de novembre del 2012

Catalunya, un país de rucs?

A casa diríem, se'n fot o és tonto? "El PSC és qui ha sabut llegir més i millor la societat catalana". És una declaració literal del senyor Pere Navarro, entrevistat per Mònica Terribas. Algú ens està enganyant o aquest home viu en un altre món? Si ens ha llegit tan bé, com és que totes les enquestes li donen un percentatge de vots al voltant del 13% i perdent 10 escons?
Ho sento, cada dia em proposo parlar d'altres temes, però la temptació és massa forta. Pere Navarro, cada vegada que obre la boca, em fa obrir el bloc i posar-me a escriure. De veritat que el PSC no té ningú més capaç, més espavilat?
Ahir vaig connectar-me a internet per seguir l'entrevista d'Ara TV, però passava massa vergonya i ho vaig aturar. Segur que llegint-ho serà diferent. M'estalviaré les ganyotes i els segons de dubte abans de respondre les preguntes. No només han perdut el nord, sinó que també han quedat orfes. Aquest noi no serveix.
Si l'opció del PSC és la més intel·ligent, serà que el nostre país és un país de rucs, si més no això ho indicarien les enquestes que els diferents diaris han contractat. Només un 13% dels que aniran a votar es podran considerar intel·ligents. Així ens va.
És important que durant aquests dies siguem capaços de retenir les imatges i les promeses dels diferents polítics, perquè d'aquí un temps puguem recordar on eren i on han arribat aquests salvadors de la pàtria. Per cert, no seria bo que abans de començar la campanya electoral, la gent de SI renunciés a presentar-se i aconsellés els quatre seguidors a que votessin una opció independentista amb opcions de sortir? Ho dic per aprofitar els vots i que no vagin a la brossa. No anem tan sobrats.