dimecres, 14 de novembre del 2012

De polítics antipàtics n'hi ha a totes bandes

Sempre em pregunto per què els ministres del PP són tan antipàtics? Normalment em resigno a pensar que és un problema meu, perquè no em cauen bé, però els comparo amb els ministres del PSOE i encara que no em caiguin bé, no els trobo tan antipàtics.
A mi em cau antipàtica la persona prepotent, aquella que va per la vida perdonant els altres, subestimant-los. Per això, ministres com Cristóbal Montoro o José Ignacio Wert, em treuen de polleguera.
Amb els ministres socialistes no em passava, encara que n'hi haguessin que em costessin d'entendre i acceptar, però antipàtics no. N'hi ha més, perquè també em resulta antipàtica la senyora Aguirre, el senyor Aznar, i anteriorment també hi havia hagut el ministre Acebes. Tots ells membres del PP.
I això què vol dir? Res, són apreciacions. També em resulta antipàtic el notari López Tena. Per què? Doncs perquè va demostrar ser un mal educat insultant la presidenta del Parlament. Perquè s'ha dedicat a insultar tothom que no pensa com ell. Perquè s'ha cregut que ens havia de donar lliçons a tots. És lícit que vulgui guanyar unes eleccions. És bo que defensi els seus plantejaments. És interessant que aporti valor en les seves intervencions, però ha d'aprendre a respectar els altres, encara que no tinguin raó. És per això que no el puc votar, com no podria votar el PP.
Per cert, aquest vespre escoltarem els percentatges de seguiment de la vaga general. Per als sindicats ratllarà el 90%, per al govern no arribarà al 30%. L'entorn que jo he comprovat, la participació ha estat del 25%