dijous, 1 de desembre del 2011

López Tena, un diputat que provoca menyspreu

Aquest senyor no em mereix cap respecte. És així com treballa per la independència de Catalunya? Si el futur de la Catalunya independent ha d'anar de la mà de persones com l'esmentat diputat, que no em moguin!
Sempre he manifestat el meu sentiment independentista, encara que m'hagi causat alguna crítica, sobretot quan vaig estar treballant per al meu poble, amb els meus companys socialistes, però també sempre he dit que hi ha catalans amb qui m'entenc molt menys que amb molts espanyols, i una bona mostra és el senyor López Tena, que sembla que hagi perdut els estreps.
La manca de respecte és intolerable i demostra la poca categoria de qui ho practica. Quan es tracta d'una persona pública, a qui han escollit per representar en una institució pública, el mal és majúscul i em provoca vergonya aliena. Si el senyor López Tena fos honest, hauria de presentar la seva dimissió irrevocable i anar-se'n a casa. La seva credibilitat, si encara en tenia, està per sota terra, i difícilment podrem confiar en la seva paraula i actuacions, a partir d'ara.
L'insult es rebutjable de totes totes, però si es dirigeix cap a un alt càrrec d'una institució del nostre país, com és la presidenta del Parlament català, mereix la reprovació de la pròpia institució, però també de la societat catalana que hi és representada. No hi ha cap tipus de justificació per faltar a l'honor de qui ocupa el segon lloc en rang d'autoritat de Catalunya. Quina Catalunya defensa el senyor López Tena? La Catalunya del treball, el respecte i la cohesió, o bé la Catalunya de les rates de claveguera?
Estic indignat, i el pitjor és que no penso que aquesta sigui la darrera vegada que el diputat utilitzarà la seva posició política, per insultar i menysprear qui no pensa com ell. Amb persones com López Tena no aconseguirem la Catalunya que la majoria de catalans volem. Senyor López Tena, retiris!