divendres, 11 de novembre del 2011

Analitzant la bondat d'un 11/11/11

Avui és el dia màgic, 11/11/11, en què l'ONCE, aprofitant l'avinentesa, ha fet l'agost tot fent viure d'il·lusió per uns dies, a l'espera que la sort entri a casa. Un dia que al conseller Recoder li ha tocat la grossa: el govern de Madrid crea el consell rector de l'aeroport del Prat, amb majoria de representants catalans (5) d'un total de 9. Els altres quatre representaran AENA. Però no ens equivoquéssim, perquè tindrem majoria, però no seran decisius, ja que els acords s'hauran de prendre per majoria de dos terços (6) i alguns acords necessitaran el suport de les tres quartes parts. O sigui que... potser el conseller s'ha precipitat dient que es tractava d'una jornada històrica. De fet, no podem esperar gaires regals de l'estat, no fos cas que ens convertíssim en un país normalitzat.
Un dia que tampoc no ha estat bo per al govern mexicà, amb la mort del seu ministre d'Interior en un accident d'helicòpter. No és la primera vegada que un membre del govern mexicà mor en accident d'aviació en els darrers anys. Ni tampoc per a Jordi González i el seu programa televisiu "La Noria", a qui el jutjat ha demanat saber quant va cobrar la mare de "el Cuco", per l'entrevista, i que un total de 36 empreses han retirat els anuncis publicitaris, la qual cosa ha suposat una pèrdua d'uns 228.000 euros, per a la cadena de televisió.
Els polítics catalans que es presenten a les eleccions generals han continuat la seva campanya i avui celebren un debat a TV3, un debat que no segueixo, tal com ja vaig avançar l'altre dia. Una campanya que s'ha caracteritzat per les relliscades o el mal gust a l'hora d'editar vídeos. Estic d'acord amb José Zaragoza, que el tipus de campanya no condicionen el vot més que la situació econòmica i social, però això no justifica campanyes de mal gust, i ja n'hem viscut més d'una. 
Demà llegirem als diaris qui s'ha emportat el premi dels onze milions, i també quin líder polític ha estat il·luminat per la data màgica de l'11/11/11.