divendres, 13 de maig del 2011

Ho deixem fins al 23?

Fa quatre dies que tenim Internet, i quan et quedes unes hores sense, no saps on ets ni gairebé què fer. Ahir em va passar a l'hora de penjar el post, i avui el servidor estava de manteniment, la qual cosa ha fet que el pengés tarda enllà. Avui, però hem recuperat l'Internet, després de barallar-m'hi força, però amb la satisfacció d'haver-ho aconseguit, evidentment gràcies a l'assessorament d'un bon amic, que ja comença està una mica fart de les meves trifulgues amb la xarxa.
"Madrid ajorna les negociacions per les oposicions a mestres fins després del 22-M".
"El Govern de la Generalitat decideix ajornar la presentació dels plans de xoc dels centres sanitaris fins després de les eleccions municipals".
"L'Estat vol ajornar el diàleg del Fons fins després del 22-M".
"Mas culpa Zapatero de l'ajornament dels pressupostos fins passat el 22-M".
"El PSC demana ajornar el debat successori fins passat el 22-M".
I segur que en podríem trobar més. Les eleccions municipals ho paralitzen gairebé tot. Per què? per evitar que condicionin els resultats electorals? El fet que els 25 diputats del PSC votessin contra la moció de CIU al Congrés de diputats, tindrà efectes a les municipals del dia 22 de maig? El fet que el govern de CIU ajorni les retallades, li estalviarà problemes?
Avui a la tarda em comentaven que la gent està molt farta dels polítics, i això és greu. Els polítics són persones que han decidit fer de polítics, i la gent els ha votat. No són diferents de nosaltres, però a vegades es comporten de manera diferent, sobretot quan amaguen la veritat, i es pensen que enreden els altres.
Avui llegia una frase definitòria d'un partit de gent molt treballadora. M'ha sorprès, més que tot pel concepte que devia tenir, qui ho escrivia, sobre "gent treballadora". És important perquè el primer que descobreix el ciutadà és qui treballa i qui no ho fa. És per això que no tindria sentit enganyar ningú, perquè això ho veu tothom.