dissabte, 7 de maig del 2011

50 anys de l'Escola Joan Maragall

Aquests dies tenen lloc diferents actes commemoratius dels 50 anys del naixement de l'escola Joan Maragall, a la vila d'Arenys. Avui al vespre hem assistit a l'acte oficial amb presència del delegat territorial del Departament i l'alcalde d'Arenys entre altres.
El teatre Principal estava ple de pares, alumnes, exalumnes i mestres de l'escola, que al llarg d'aquests cinquanta anys han participat de les activitats de l'escola. La primera persona en parlar ha estat l'actual directora, la Margarida Clofent, que ha proclamat els valors de la professió de l'ensenyament i les satisfaccions per poder ensenyar als nois i noies.
El delegat territorial i la regidora d'Educació han ressaltat la importància de celebrar els cinquanta anys, i ha tancat els parlaments l'alcalde Ramon Vinyes que ha repassat la història prèvia a la construcció de l'actual escola.
Ha estat interessant un muntatge audiovisual amb la il·lustració de diferents moments d'aquests cinquanta anys, que ha donat peu a l'actuació musical de les corals de l'escola amb acompanyament instrumental, amb un repertori musical des dels anys 50 fins a l'actualitat, molt ben interpretats.
La veritat és que m'han emocionat, per l'interès i atenció que han demostrat en tot moment, i el bon nivell demostrat. Cal felicitar doncs als professors de música, i aprofito també per felicitar a totes les persones que han intervingut a l'escola, des de la direcció, el professorat, les AMPAs... durant aquests cinquanta anys.